head

Contact

Kempenaar 102
8242BA Lelystad

Werkplaats:
Contactpersoon: Boele - Jan Weidenaar

Telefoon: 0320 - 260024
E-mail: [email protected]

Openingstijden werkplaats:
Maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag gesloten.

Contact showroom:

Telefoon: 0320-261461
E-mail: [email protected]

Openingstijden showroom:
Maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag gesloten.

Logo Daihatsu

Al 10 jaar Daihatsu service-dealer in Lelystad

Auto bedrijf Metz is sinds 2006 de Daihatsu dealer in Lelystad, en is als Bovag-autobedrijf het ideale adres voor onderhoud aan elk model Daihatsu ’s, van Cuore tot Sirion, Copen of Materia en Terios

Dankzij de merk gerichte opleidingen behoren onze techneuten tot de meest ervaren Daihatsumonteurs; zij kennen elke auto door en door. Of het nu om het regulier onderhoud gaat of om specialistische zaken, meerdere vakmensen staan voor u klaar met merk gebonden apparatuur en speciaal Daihatsugereedschap. Bij Daihatsu servicedealer Autobedrijf Metz in Lelystad mag u dus rekenen op de beste service, de juiste kennis en ervaring én het gebruik van de originele merk-onderdelen. De hoge kwaliteit die bij dit Japanse merk hoort!

Logo Daihatsu Logo Daihatsu

Ook voor de APK aan uw auto, voor professioneel herstel van autoschade (natuurlijk met de originele Japanse onderdelen) en de unieke Daihatsu Pech Hulp (al vanaf 19,95 per jaar !!) bent u welkom bij uw Daihatsu dealer in Lelystad Autobedrijf Metz. Voor de levering van originele onderdelen kunt u altijd even bellen met 0320-261461. Met het kenteken van uw auto kunnen wij u direct helpen.

De aanschaf van een Daihatsu occasion.

Voor de aanschaf van een Daihatsu Occasion kunt u uiteraard het beste bij de Daihatsu service dealer terecht : voor de populaire Sirion of de extreem zuinige Cuore, de stoere Terios en de luxe Materia . Onze verkoopmedewerker vindt , controleert en levert uw ideale Daihatsu via de vrijblijvende (gratis) zoekopdracht. Met of zonder de merk-accessoires en met Bovag-garantie natuurlijk! Kortom, uw occasion is in goede handen bij Autobedrijf Metz Lelystad.

Autobedrijf Metz ervaring met uw Daihatsu. Al meer dan 10 jaar